Connect with us

John Wick 5 POTVRDENÝ!!!

News

John Wick 5 POTVRDENÝ!!!

To o čom sa do teraz len šepkalo sa stáva skutočnosťou!


Lionsgate nedávno potvrdili, že John Wick 5 je už vo vývoji a že sa fanúšikovia môžu naň tešiť!

Je známe, že John Wick je jeden z najpopulárnejších filmov tejto doby a k tomu výraze prispel aj samotný herec Keanu Reeves. Nie len pre jeho super herecký výkon, ktorý vložil do postavy Johna Wicka, ale aj preto, aký je to človek mimo kamier. Fanúšikovia na celom svete si ho jednoducho obľúbili, uznávajú ba rešpektujú a chcú ho vidieť na striebornom plátne. O tom čo všetko robí a prečo sa stal tak obľúbený a rešpektovaný sme už písali, čekni si archív 😉

Chceš vyhrať Playstation 5 + Hra + 8K TV? Zapoj sa vyhraj

Just klikni na obrázok & have fun!


Po Matrixe je John Wick ďalší film, ktorý medzi fanúšikmi zabodoval a teší sa tak veľkému úspechu, čo je pre tvorcov voda na mlyn v tom pokračovať, lebo to robia dobre!

Keď nahliadneme do filmovej histórie BLOCKBUSTROV a to John Wick určite do tejto kategórie patrí, že to s pokračovaním nedopadlo vždy najlepšie. Väčšinou sa hovorievalo o tom že prvá časť bola dobrá a ostatné už filmu viac menej uškodili, veľa ľudí hovorievalo, že to radšej mali nechať tak. Tak JohnWick si prípíše ďalši bod na svoje konto popularity, lebo ľavou zadnou prekonal aj tento milnik, pretože ako už všetci vieme ide si po chapter 5 😉

V jednom z rozhovorov tvorcovia uviedli, že majú toľko materiálov, že by nový John Wick kľudne mohol vychádzať pomaly aj každý rok, samozrejme sa zasmiali a dodali, že je to ako ísť po tenkom ľade, nikdy neviete, ako sa vždy k tomu poslednému filmu postavia fanúšikovia a kedy to môže byť cez. Takže sa na to ide radšej opatrne. (skôr mali na mysli publikovanie už vopred známych rozhodnutí, poznámka redaktora)
Po pravde John Wick 5 mal zelenú už po prvom týždni premietania v Amerických kinách, teraz to len Lionsgate potvrdili oficiálne 😉 čiže to čo sme už dávno vedeli sa stalo realitou..

Great Burger: Explózia chutí!

Takú dobrotu, si už v ústach dávno nemal/a!

Hlavný partner

Jeden z faktov, ktorý možno tiež prispel k popularite tohto filmu je ten, že po John Wick chapter2 si ho ľudia tak trošku prirovnali k Matrixu, pretože sa na scéne objavil Morpheus“ (Laurence Fishburne)

a do partie chýbala už len Trinity (Carrie-Anne Moss) 😉 Hovorilo sa že sa v niektorej časti objaví aj ona a tak sme po nejakej dobe čakania ako to nakoniec bude dostali fungel nový MATRIX RESURRECTIONS! ( tam sa pre zmenu neobjavil Morpheus ktorého sme čakali, no nemôžme mať všetko 😀 )
btw. nemáte to odo mňa, ale špekuluje sa o novej trilógií THE MATRIX, nakoľko sa príbeh zmodernizoval a posunul tak dopredu, že teraz tvorcovia majú úplne voľnú ruku nad tým, ako by tie nové časti ďalej vyzerali. Nazvime to reštartom 😉 Môžem len dodať, že máloktorý film a jeho príbeh sa dokáže takto reštartovať ísť vlastne po novom odznova stým, že ma za sebou tak silný základ.

Celkovo uvidíme, ako to bude s filmami ďalej, nakoľko v USA prebieha stopka, inak povedané „writeri majú štrajk!“ Nejeden BLOCKBUSTER dostal delay, termíny sa presúvajú a budúcnosť je nejasná.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

More in News

To Top