Connect with us
Photo: Shutterstock

Filmy

Iron man 4?

Všetci by sme chceli pokračovanie, ale…

V amerike fanúšikom Iron man tak chýba, že ako som to už spomínal v inom článku spojenom s Win Dieslom a Fast X part II. doslova spísali petíciu o návrate Iron mana do sveta MCU, ale čo som nespomenul je to, že počas covidového obdobia sa ozaj špekulovalo o tom, že Iron Man dostane svoj posledný film v ktorom by sa s fanúšikmi rozlúčil. Áno skoro tu bol IRON MAN 4! Pôvodne sa plánovalo, že sa vráti celý príbeh na začiatok a uvidíme Tonyho Stárka tak, ako sme ho ešte nikdy nevideli, lenže všetko to nabralo úplne iný spad a skôr, ako projekt dostal zelenú ho celý stopli! Totižto Robert Downey Jr. prehlásil, že príbeh bol vypovedaný a všetko čo sa malo odohrať sa udialo a nevidí nič čo by ešte fanušíkom vedel ponúknuť. Tlak fanúšikov narástal až do takej mieri, že sa ľady pohli a minulý rok Rober Downey Jr. v skutku povolil a prehlásil, že ak sa nájde príbeh, ktorý by stál za to, aby oslovil divákov a mal aj silnú myšlienku, ktorá by divákom zároveň ukázala niečo čo by im ešte postava mohla dať a zároveň sa aj rozlúčiť tak by sa do role Tonyho Starka, alias Iron Mana vrátil!

Chceš vyhrať Playstation 5 + Hra + 8K TV? Zapoj sa vyhraj

Just klikni na obrázok & have fun!

Dnes už vieme, že Iron Man sa vráti hneď 2x a to rovno do MCU, bohužiaľ Svoj vlastný film, už asi nedostane. No treba povedať, že ako fanda Iron mana beriem všetko čo sa ponúka a určite sa na Iron Mana teším 🙂

O tom v ktorých filmoch sa objaví Tony Stark napíšem neskôr, internetom sa spustila veľká fanušikovská debata, že ako sa Tony vráti, ako človek, alebo hologram AI?

2 komentáre

2 Comments

  1. Click Mag Staff

    20. septembra 2016 at 16:35

    Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur.

    • Click Mag Staff

      3. októbra 2016 at 10:40

      At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

More in Filmy

To Top